طرح توجیهی راه اندازی فست فود (97)

امتیاز 4.00 ( 1 رای )

در حال بارگذاری
13 شهریور 1398
Word
KB 253
13
۳۲,۰۰۰ تومان ۲۲,۰۰۰ تومان
خرید

 

 طرح توجیهی راه اندازی فست فود (ویرایش 97)

تعریف فست فود :

فست فود یا غذای فوری عنوانی میباشد برای غذا هایی که به سرعت طبخ و آماده میشوند. انواع ساندویچ ها به ویژه همبرگر از فست فود های رایج هستند. فست فود در مورد غذاهای خانگی به کار نمیرود. بلکه بیشتر اشاره به غذاهایی دارد که در رستوران‌ها تهیه میشوند. مک دونالد و کی اف سی از رستوران‌ های مشهوری هستند که در سراسر دنیا غذای سریعی را ارائه می‌دهند. یک غذای سریع در خیلی از کشورها شامل یک ساندویچ (همبرگر، مرغ و مانند آن)، سیب زمینی سرخ کرده و یک نوشابه گازدار است. قیمت مواد غذایی در رستوران‌ها فست فود ارزان‌تر از سایر رستوران‌ها میباشد.

 

بسته‌بندی فست فود یکی از مهمترین بخش‌ها است. اما اغلب به آن بی‌توجه هستند. نوع مقوای مصرفی باید کاملاً بهداشتی باشد و از مواد بازیافتی به هیچ عنوان استفاده نشده باشد. از مقواهایی که در این صنعت استفاده میشود می‌ توان به مقوای دوپلکس، ورق ای فلوت، مقوای ایندربرد اشاره کرد. استفاده از مقواهای غیر بهداشتی می‌ تواند یک خطر جدی برای مصرف‌کنندگان داشته باشد و تمام این مقواها باید دارای نشان بهداشت و شماره پروانه تولید باشند. بوی مقوا می‌ تواند یک نشانه از بهداشتی بودن و یا غیر بهداشتی بودن آن باشد. یک مقوای بهداشتی به هیچ عنوان بوی نامطبوع نمیدهد. همچنین چاپ این جعبه‌ها نیز بسیار مهم میباشد و باید از رنگ‌ هایی با پایه گیاهی استفاده کرد. برخی از فروشندگان فست فود ممکن است از مقواهای غیر بهداشتی جهت جعبه پیتزا استفاده کنند.

 

در آمد راه اندازی فست فود

اکثر مردم بر این عقیده هستند که کسب و کاری که به شکم مربوط باشد درآمد خوبی دارد. حتما فست فود ها و ساندویچی ها هم جز این دسته محسوب میشوند. شغل فست فود و ساندویچی شغلی میباشد که با سرمایه کم سود نسبتا خوبی دارد و نسبت سرمایه گذاری اولیه و بازدهی ماهیانه آن فاصله زیادی ندارد این یعنی اگر کسی بتواند به طور اصولی و با مدیرت مناسب این کار را انجام دهد درآمد بسیار خوبی خواهد داشت و همچنین بازگشت سرمایه زود هنگام را در پی خواهد داشت.

یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین مزایا و برتری‌ های شغل ساندویچی و فست فود نسبت به سایر شغل‌ها این است که تمام محصولات به صورت نقد به فروش میرسد و در پس آن مواد اولیه مصرفی به صورت نسیه، اقساطی و یا به صورت تسویه مدت‌ دار از شرکت‌ های فروشنده مواد اولیه خریداری میشود که این امر موجب به وجود آمدن گردش مالی مناسب دوره‌ای و حساب‌ های بانکی معتبر میشود که این وضعیت در کمتر شغلی دیده میشود و در بیشتر شغل‌ها عکس این موضوع حاکم است.

تاریخچه فست فود :

فست فود یا غذای حاضری غذایی میباشد که از رستوران‌های فست فود تهیه میشود. انواع ساندویچ ها، همبرگر، چیزبرگر و دیگر انواع برگرها، ماهی و میگو سوخاری، هات‌داگ، فیلهٔ استیک گوشت یا مرغ، سیب‌زمینی سرخ کرده، مرغ سوخاری، ناگت مرغ، جغور بغور، تاکو (نوعی غذای مکزیکی است)، انواع پیتزاها و انواع سالاد در فهرست غذای رستوران‌ های فست فود به چشم میخورد. در این رستوران‌ ها، غذای از پیش آماده را در مدت کوتاهی بعد از سفارش، به مشتری تحویل میدهند.

 

خیلی از این رستوران‌ها، رستوران‌های واقعی نیستند، چون جایی برای نشستن و غذا خوردن ندارند. از این نظر بیشتر شبیه یک فروشگاه عرضهٔ مواد غذایی هستند. خیلی از رستوران‌ های فست فود بخشی از یک سازمان زنجیره‌ای هستند. از آنجایی که راه‌اندازی فروشگاه‌ های فست فود نیاز به امکانات چندانی ندارد و فضای بزرگی هم نمی‌خواهد، نمونه‌ های شخصی و مستقل آن، مخصوصاً در کشورهای در حال توسعه مثل کشور خودمان، رو به افزایش است.

 

مزایای راه اندازی نسبت به سایر مشاغل

یکی از مهمترین مزایای راه اندازی فست فود و رستوران سود دهی و فعال بودن در در تعطیلات است یعنی وقتی شغل های دیگر تعطیل هستند و درآمدی ندارند برای شما عالی ترین شرایط میباشد و مخصوصا در کشور ما که تقویم دارای تعطیلات زیادی است و همین موضوع برای این کار یک امتیاز عالی محسوب میشود.

مزیت بعدی قابلیت گسترش شغل فست فود و رستوران است که اگر شما به صورت اصولی فست فود راه اندازی کنید میتوانید به راحتی از طریق فرانچایز کارتان را گسترش دهید یعنی اگر یک غذای با کیفیت و خلاقانه ارائه دهید و در یک قسمت شهر مورد استقبال قرار گیرد میشود همان کار را در یک قسمت دیگر شهر و یا در یک استان دیگر ارائه کرد و جواب گرفت.

 

مراحل راه اندازی فست فود :

برای راه اندازی فست فود و رستوران باید یک سری کارها انجام شوند که این کارها به صورت کلی از دو قسمت تشکیل میشوند :

  • مراحل قبل از راه اندازی
  • مراحل بعد از راه اندازی

مراحل قبل از راه اندازی فست فود :

  • پیدا کردن مکان مناسب با استانداردهای عالی
  • خرید وسایل و تجهیزات مورد نیاز
  • انجام دادن کارهای ظاهری مانند دیزاین و دکور مغازه
  • سفارش دادن تابلوی مغازه با سلیقه شخصی
  • طراحی منوی مناسب
  • جذب پرسنل و…

مراحل بعد از راه اندازی فست فود :

  • مدیریت فست فود و مجموعه
  • آموزش کارکنان
  • تبلیغات و پیدا کردن مشتری
  • حفظ کیفیت
  • حسابداری دقیق
  • جذب پرسنل
  • مشتری مداری …

برای شروع راه اندازی فست فود باید موارد زیر را در نظر داشته باشید

1. انتخاب جای مناسب

اولین قدم برای شروع، پیدا کردن مغازه در جای مناسب میباشد. با کمی هوش و شانس میتوان جای مناسب برای این کار را پیدا کرد. پیشنهاد میشود مکان انتخاب شده در جای شلوغ و محل رفت و آمد مردم باشد و از گشودن مغازه در جاهای خلوت و کوچه ها خودداری شود.

 

2. انتخاب نام مناسب

علاوه بر کیفیت غذای مناسب تعیین نام مناسب برای مغازه از اهمیت ویژه ای بر خوردار است زیرا در این گونه مشاغل تبلیغات به صورت دهن به دهن میباشد و مردم سعی می کنند که نام و آدرس مغازه شما را به هم بگویند پس بهتر است نام مناسبی را برای فروشگاه خود در نظر بگیرید.

3. رعایت نمودن بهداشت

یکی از مهمترین فاکتورهایی که هر مشتری در خرید از یک اغذیه فروشی مد نظر دارد این است که بهداشت فردی و عمومی آن مکان عالی باشد.

 

4. کیفیت را فراموش نکنید

مهمترین اصلی که هر مشتری را بارها و بار ها به مغازه شما میکشاند و باعث چند برابر شدن مشتری های شما میشود طعم و مزه غذای شما است. مزه غذا و خاص بودن آن بسته به نوع پخت و ادویه های به کار رفته در آن مخصوصا در فست فود ها از همه چیز مهم تر است و باعث میشود مشتریان شما دوستان و آشنایان خود را هم به مغازه شما بیاورند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.