طرح توجیهی پرواربندی بره 50 راسی نگارش سال 1401 | وام پرواربندی بره


در حال بارگذاری
5 خرداد 1401
پی دی اف و ورد pdf , doc
کیلوبایت
30 صفحه
۶۲,۰۰۰ تومان
خرید

طرح توجیهی پرواربندی بره 50 راسی 1401

هدفی که طرح توجیهی دنبال می کند این است که پرورش دهنده بتواند یک واحد پرواربندی بره به ظرفیت 100 راس را راه اندازی نماید و با پرورش بره و تولید گوشت قرمز مورد نیاز جامعه، به کسب سود بپردازد. بر اساس طرح توجیهی، دامدار می تواند سالی 2 الی 3 بار اقدام به پرورش بره نماید.

طرح توجیهی پرواربندی بره 50 راسی

مزایای پرواربندی بره
پرورش دام سبک به ویژه پرواربندی بره در سال های اخیر با استقبال خوبی از سوی پرورش دهندگان مواجه شده است که دلیل این امر را می توان در موارد زیر جستجو نمود:

1–    دستیابی به تولید گوشت بالا
یکی از مهمترین مزایای پرواربندی بره تولید گوشت در مقیاس بالا می باشد، البته به شرطی که پرورش از حالت سنتی خارج شود و به صورت اصولی انجام بگیرد. در روش صنعتی، تعداد کمتری از گوسفندان با وزن بالاتری روانه کشتار می شوند. به عنوان نمونه، یک بره 50 کیلو گرمی که با اصول پرواربندی و با توجه به تغذیه ای مناسب رشد پیدا می کند در مقایسه با دو بره 25 کیلو گرمی که به شکل غیر اصولی بر روی مراتع پرروش داده می شوند بسیار باصرفه تر و با میزان تولید گوشت بیشتری همراه خواهد بود.


2-    تولید گوشت با کیفیت

از دیگر مزایای پرواربندی بره تولید گوشت با مرغوبیت بالاست. از آنجایی که در این روش از پرورش، به دلیل تغذیه اصولی دام نه تنها با افزایش وزن خوبی همراه است بلکه به دلیل ظریف تر بودن عضلات، جایگزین شدن چربی با بافت پیوندی و همچنین رنگی تیره تر، گوشت از مرغوبیت بالاتری برخوردار است و بسیار نیز لذیذتر می باشد.


3-    بازگشت سریع سرمایه

بازگشت سرمایه در پرواربندی بره نسبت به پرورش داشتی بسیار سریع تر است. حدود 3 الی 4 ماه طول می کشد تا اصل سرمایه به دست دامدار برسد، در حالی که در نوع داشتی حداقل به 2 سال زمان نیاز دارد. طول دوره کوتاه و در نتیجه بازگشت سریع سرمایه موجب شده تا دامدار بتواند سالی 2 الی 3 بار به امر پرواربندی بره بپردازد.


4-    کمک به پایداری محیط زیست

از دیگر مزیتی که پرواربندی بره می تواند با خود به همراه بیاورد؛ کمک به حفظ محیط زیست و همچنین مراتع در کشور است. در حالت سنتی دام ها برای تعلیف و تغذیه به مراتع می رفتند که این امر موجب شد تا مراتع کشورمان با آسیب جدی مواجه شود. اما در روش صنعتی پرواربندی بره از شیوه های نوین تغذیه استفاده می گردد و بسیار کم به مرتع می روند. از این رو پرورش دام بدین شیوه توانسته کمک شایانی به حفظ مراتع نماید.


بازار پرواربندی بره در کشورمان

تامین گوشت قرمز و پروتئین موجب شده تا همواره پرورش دام سبک مورد توجه باشد. با پرواربندی می توان بخش وسیعی از نیاز جامعه به گوشت قرمز را برآورده نمود. گرچه در سال های اخیر جایگزینی برای گوشت قرمز به بازار معرفی شده اما همچنان طعم و مزه این گوشت در کشورمان بدون رقیب است. تقاضای بالای مصرف گوشت قرمز دلیلی شده تا بازار پرواربندی بره در کشورمان بسیار پر رونق باشد.

ساختمان پرواربندی بره

رعایت نکات مربوط به پرواربندی بره
پرواربندی بره، یعنی این که پرورش دهنده در کوتاه ترین زمان ممکن با استفاده از تغذیه ای کارآمد دام هایی با وزن گیری مناسب پرورش و آن ها را روانه بازار نماید. اما برای دستیابی به چنین اهدافی بایستی یکسری اصول و نکات نیز در نظر گرفته شود. یکی از مهمترین نکات به هنگام پرواربندی توجه به تغذیه است. خوراک اگر به صورت اصولی به دام خورانده شود بیشترین تاثیر را در رشد و در نتیجه سوددهی خواهد داشت. تنظیم یک برنامه غذایی می بایست متناسب با دوره پرورش و سن دام باشد و حداکثر ظرفیت موجود در نژاد دام نیز در نظر گرفته شود. اگر جیره غذایی بر اساس نیازهای تغذیه ای دام انجام بگیرد یقینا می تواند در به حداکثر رساندن وزن بره در طول دوره پرورش موثر باشد.

علاوه بر جیره غذایی، یکسری نکات نیز در پرواربندی وجود دارد که رعایت نمودن آن ها موجب موفقیت در این حرفه می شود. از جمله این نکات، دوره و زمان مناسب برای پرواربندی است؛ به عقیده بسیاری از پرورش دهندگان و کارشناسان این حوزه، اوایل پاییز بهترین زمان برای پرواربندی می باشد. از دیگر نکات می توان به زمان مناسب خرید بره پرواری اشاره نمود. بره های پرواری که از شیر گرفته شده اند و دارای وزنی بین 20 الی 25 کیلوگرم هستند برای امر پروار ایده آل می باشند که مناسب ترین زمان برای خرید این نوع از بره ها، فصل تابستان است.

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی پرواربندی بره 50 راسی نگارش سال 1401:

برآورد زمین مناسب برای پرواربندی بره دام سبک
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه پرواربندی بره
برآورد هزینه خرید جیره غذایی گوسفندان و خرید وسایل و تجهیزات و …
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل

برآورد تجهیزات لازم برای پرواربندی بره
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل طرح توجیهی پرواربندی بره
 برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
براورد مواد اولیه لازم از جمله دام , خوراک و …

برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

از این طرح می توانید برای گرفتن مجوز پرواربندی و همچنین گرفتن وام برای احداث پرواربندی سبک نیز استفاده کنید.

طرح  نگارش سال 1400 و دارای فایل pdf , doc می باشد.

 

  طرح توجیهی پرواربندی گوساله 10 راسی | سود گوساله پرواری در سال ۱۴۰۰
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.