طرح توجیهی پرورش ماهی زینتی 1400 | برآورد طرح توجیهی پرورش ماهی زینتی در سال 1400
معرفی طرح توجیهی پرورش ماهی زینتی 1400
هدف از تهیه این طرح برآورد هزینه های راه اندازی کار پرورش ماهی زینتی است , پرورش ماهی زینتی در خانه یکی از مشاغل پرطرفدار و با درآمد بسیار خوب است که نیاز به سرمایه زیادی و همچنین صرف وقت زیادی ندارد و با فراهم کردن ملزومات اولیه می توانید کار پرورش ماهی را شروع کنید , پرورش ماهی زینتی را می توان جز مشاغل پر سود و با درآمد خوب دانست که در اندازه و مقدار کوچک هم قابل اجرا است , اگر قصد شما اجرای طرحی بزرگتر در زمینه پرورش ماهیان زینتی است می توانید وام پرورش ماهی زینتی هم دریافت کنید و کار خود را گسترش دهید .
در این طرح سعی کرده ایم که همه اطلاعات مالی و درآمدی طرح را مورد بررسی قرار دهیم و کل سرمایه لازم برای شروع کار و همچنین میزان درآمد و سود طرح را محاسبه کردیه ایم , لذا این طرح می تواند راهنمای مناسبی برای علاقه مندان به کار پرورش ماهی زینتی باشد تا با صفر تا صد مالی پرورش ماهی آشنا شوند و قبل از اجرا و ورود به کار هزینه ها را شناسایی کنند. این طرح در 37 صفحه و دو نسخه فایل doc و pdf و با قیمت های سال 1400 تهیه شده است.
پرورش ماهی زینتی
پرورش ماهی زینتی این روزها به دلیل استقبال خوب مردم بسیار رواج پیدا کرده است. این حرفه در مقایسه با پرورش ماهی (سردابی و گرمایی)، پرورش طیور و یا سایر جانداران به دلیل نوپا بودن و اشباع نشدن ظرفیت از رونق خیلی خوبی برخوردار می باشد و توانسته پرورش دهندگان را به سودی دلچسب نیز برساند.
پرورش ماهی زینتی به عنوان یک شغلی نوپا به خوبی توانسته جایگاه خود را در بین مردم باز کند، طوری که در هر شهری می توان مغازه های فراوانی را جستجو که در زمینه خرید و فروش ماهی زینتی مشغول به فعالیت هستند. این نوع از ماهیان جنبه خوراکی ندارند و بیشتر به دلیل داشتن ظاهری خاص و زیبا برای خلق دکوراسیونی شیک به کار می روند. همچنین ماهیان زینتی در ایجاد حس آرامش و کاهش استرس نیز بسیار تاثیر گذار هستند.
آشنایی با شغل پرورش ماهی زینتی
شاید برای شما حرفه پرورش ماهی زینتی خیلی شناخته شده نباشد و مایل باشید که در این زمینه بیشتر اطلاعات کسب کنید؛ باید بگوییم که پرورش دهندگان بر اساس یکسری قواعد و قوانین به پرورش ماهیان زینتی می پردازند و آن را در بازارهای داخلی و یا خارجی به فروش می رسانند. این شغل در بسیاری از کشورهای دنیا از جمله ایران توانسته طرفداران بی شماری را به سمت خود بکشاند.
برخی از افراد تمایل دارند که بخش از زیبایی های اقیانوس را به خانه و یا محیط کار خود بیاورند؛ که این امر موجب شده ارزش اقتصادی بازار ماهیان زینتی سال به سال افزایش پیدا کند. افراد مشغول به این حرفه می توانند در کنار پرورش ماهی زینتی به عنوان فروشندگان غذای آبزیان و فروشگاه آکواریم نیز فعالیت کنند.
مزایای پرورش ماهی زینتی
از مهمترین مزایای این حرفه می توان اشاره ای به موارد زیر نمود:
تقاضای بالا در داخل و خارج از کشور
نیاز به سرمایه اولیه نه چندان زیاد در برابر سودی مناسب
قابلیت پرورش در بسیاری از مکان ها از جمله زیر زمین
فعالیتی خانگی و ارزان قیمت
چگونگی پرورش ماهیان زینتی
اگر می خواهید که در زمینه پرورش ماهی زینتی مشغول به فعالیت شوید، اولین گام کسب اطلاعات لازم در این زمینه می باشد. استفاده از طرح های توجهی، گذراندن دوره های کاروزی و همچنین بهره بردن از دانش و اطلاعات دیگران می تواند بیشترین کمک را به شما کند. اگر به فکر اقتصادی و تجاری این کسب و کار هستید و از این طریق می خواهید به درآمدی برسید بایستی به صورت تخصصی تر، آموزش های لازم را دنبال کنید چرا که هر گونه بی اطلاعاتی می تواند به جای سود شما را با ضرر و زیان مواجه نماید.
حداقل مساحت مورد نیز برای پرورش به صورت اقتصادی 100 متر مربع می باشد. برای این امر شما به وسایل و تجهیزاتی از جمله پمپ هوا، سیستم تصفیه آب، سیستم برق اضطراری و تجهیزات کنترل دمایی نیاز پیدا خواهید کرد. به علاوه فراهم آوردن شرایط پرورش نیز بسیار حائز اهمیت است چرا که این کار ظرافت خاصی را می طلبد از این رو بایستی محیط پرورش را از نظر پارامترهایی همچون نور، دما و اکسیژن کنترل کنید.
ماهیان زینتی مناسب برای پرورش
ماهیان زینتی از تنوع بسیاری برخوردار هستند و امروزه گونه های بسیاری از این آبزی شناخته شده است. از این رو می توان انواع مختلفی از ماهی زینتی را پرورش داد.
گپی
گلد فیش
گورامی
پلاتی
اسکار
رامیزی
مولی باله بادبزنی
لجن خوار
لوچ نواری
قرمز
دم شمشیری
کیلی فیش
رنگین کمان
بارب گیلاسی
از مهمترین ماهیان زینتی هستند، اما برای این که بخواهید به کسب درآمدی برسید و این حرفه برایتان سودآور باشد بایستی بدانید که کدام گونه از ماهی زینتی برای پرورش مناسب تر است و به نوعی از فروش بیشتری برخوردار می باشد. که برای این امر می توانید سری به ماهی فروشی ها بزنید و مناسب ترین ماهی را برای پرورش خریداری کنید.
تغذیه ماهیان پرورشی
در کنار کنترل شرایط محیطی، تغذیه به عنوان یکی از فاکتورهای دخیل و تاثیر گذار در امر پرورش این نوع از جانوران آبزی به حساب می آید. اکثر این ماهیان گوشتخوار هستند و از کرم و لارو حشرات در طبیعت تغذیه می کنند. اگر بخواهید به طور تجاری ماهیان زینتی را پرورش دهید بایستی که نیازهای تغذیه ای آن ها را که شامل انرژی، پروتئین، مواد معدنی و ویتامین است را نیز تامین کنید. که برای این امر می توانید از کارخانجات سفارس خوراک را بدهید.
توجه کنید که غذای ماهیان زینتی در مراحل و سنین مختلف از نظر ریز مغذی متفاوت می باشد از این رو بهترین روش تهیه خوراک، به صورت اختصاصی است. بهداشت محیط برای این نوع از آبزیان بسیار حیاتی می باشد، پس از خوراک دادن پیش از حد خودداری نمایید. ماهیان زینتی به خوراک هایی همچون آرتیما، جگر و زرده تخم مرغ علاقه زیادی دارند که می توانید در جیره غذایی از این مواد نیز استفاده کنید.
فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی پرورش ماهی زینتی نگارش سال 1400 :
برآورد زمین و متراژ مناسب برای پرورش ماهی زینتی
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه ساخت و ساز و یا اجاره سالن پرورش ماهی زینتی
برآورد هزینه خرید و لیست تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات(تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل
برآورد تجهیزات لازم برای پرورش ماهی زینتی
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی
برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل پرورش ماهی زینتی
برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن
طرح توجیهی پرورش ماهی زینتی آپدیت سال 1400 و شامل فایل پی دی اف و فایل ورد می باشد .
(طرح در دست نگارش است)
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.