طرح توجیهی پرواربندی گوساله 30 راسی 98
طرح توجیهی پرواربندی گوساله 30 راسی 98
در میان صنایع دامپروری، پرواربندی گوساله یکی از پرطرفدارترین مشاغل در بین تولیدکنندگان و حتی مصرفکنندگان است. در حال حاضر در اغلب استانهای کشور فارم های پرواربندی و پرورش گوساله وجود دارد که البته استان خراسان رضوی توانسته جایگاه نخست تولید گوشت قرمز را در کشور به خود اختصاص دهد.

پرواربندی گوساله 30 راسی
شاید در نگاه اول با دیدن یک فارم پرواربندی گوساله به این فکر کنیم که پرورش آن خیلی هم کار سختی نیست و دلمان بخواهد یک فارم پرورشی داشته باشیم اما این فقط ظاهر کار است زیرا برای انجام این امر تمام جوانب کار ازجمله بحث مالی، فنی و اقتصادی آن باید بهصورت اصولی مورد ارزیابی قرار گیرد به همین دلیل لازم است که قبل از هرگونه اقدام طرحی توجیهی از آن تهیه گردد تا روند اجرا و میزان سود و زیان آن مشخص شود.
در همین راستا، تصمیم گرفتیم تا با در دسترس قرار دادن اطلاعاتی جامع از طریق ارائه طرح توجیهی پرواربندی گوساله 30 رأسی، راه رسیدن به یک کسبوکار ایده آل را برای افراد علاقهمند به این حوزه هموار گردانیم امیدواریم که اطلاعات آن بتواند راه گشای این عزیزان قرار گیرد.
شروع سرمایهگذاری و امکانات لازم جهت اجرای طرح توجیهی پرواربندی گوساله:
برای سرمایهگذاری جهت احداث و راهاندازی یک واحد پرواربندی گوساله اصلیترین مسئله مکانیابی مناسب آن است. مکان بایستی هم ازنظر شرایط اقلیمی (موقعیت مکانی) و هم ازنظر دسترسی به بازار فروش مناسب باشد؛ و به بیانی دیگر انتخاب یک مکان مناسب میتواند در بهبود شرایط پرورش و میزان سودآوری بسیار کمککننده واقع گردد.
مسئله بعدی احداث ساختمان اداری، احداث اصطبل، بهاربند، انبار کنسانتره، هانگار، درمانگاه اتاق نگهبانی، محوطهسازی، خرید وسایل نقلیه، نصب تجهیزات و تأسیسات است؛ که مجموع آنها هزینههای ثابت طرح را تشکیل میدهند که تقریباً دوسوم از کل هزینههای احداث و راهاندازی یک واحد پرواربندی را شامل میشود. اگر در این زمینه طرح توجیهی از پشتوانه مالی و حمایتی دولت قرار گیرد قطعاً از قابلیت اجرا برخوردار خواهد بود.
ویژگی و خصوصیات گوسالههای مناسب برای اجرای طرح توجیهی پرواربندی گوساله 30 راسی:
برای امر پرواربندی بایستی از نژادهای گوشتی استفاده نمود زیرا این دسته از گاوها بهطور ذاتی دارای قابلیت تولید گوشت در طول دوره پرواربندی هستند و استفاده از آنها میتواند میزان سود پرواربندی را دوچندان نماید.
از مهمترین خصوصیات این نوع از دامها میتوان موارد زیر را برشمرد:
• بهصرفه بودن افزایش وزن؛ یعنی علوفهای که مصرف میکنند باراندمان بالاتری به گوشت تبدیل میگردد.
• گوسالههای گوشتی دارای گردن و پاهایی کوتاه، توپر و عضلانی هستند.• بدن گوسالههای گوشتی عریض، طویل، عضلانی و بهصورت مکعب و مستطیل و بدون زاویه است.
• بازده لاشه در گوسالههای گوشتی 60 الی 70 درصد است.
بدین ترتیب برای پی بردن به گوشتی بودن گوساله میتوان از طریق خصوصیات ظاهری آن قضاوت نمود زیرا شکل ظاهری این دام نتیجه رشد قبلی بدن آن است.
خوراک مصرفی گوسالههای پرواری:
انرژی زیاد امکان افزایش وزن سریع گوسالههایی که برای پرواربندی انتخاب میشوند را فراهم میکند. این انرژی از طریق گنجاندن مواد کنسانتره ای در جیره تأمین میگردد. مواد اصلی کنسانتره تشکیلشده از انواع دانهها (جو، ذرت و …)، گنجالهها (سویا، آفتابگردان و …)، مکملهای معدنی و ویتامینی. به گفته کارشناسان تغذیه دام، به ازای هر 100 کیلوگرم وزن بدن 5/1 کیلوگرم کنسانتره باید به مصرف دام رسد البته اگر بیشتر از این مقدار هم شود دام قادر است که آن را مصرف کند.
اگر دامدار قصد دارد که گوساله خود را زود پروار و چاق کند و بهاصطلاح طول دوره پرواربندی را کمتر نماید مصرف کنسانتره بیشتر از مقدار مذکور برای دام مشکلی ایجاد نخواهد کرد. پس تنها با مواد کنسانتره ای میتوان دام را چاق کرد اما لازم است که در جیره آنها مواد علوفهای همانند یونجه و کاه هم در نظر گرفته شود زیرا مصرف این مواد به فعال شدن دستگاه گوارش و نشخوار مناسب کمک میکند و میتواند از بروز بیماریهایی همانند نفخ و یا اسیدور جلوگیری به عمل آورد.پرواربندی گوساله 30 راسی
فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی پرواربندی گوساله 30 راسی نگارش سال 98:
برآورد زمین یا مکان مناسب برای طرح توجیهی پرواربندی گوساله 30 راسی
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه ساخت و ساز و یا تعمیر سالن پرواربندی گوساله
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل
برآورد تجهیزات لازم برای طرح توجیهی پرواربندی گوساله 30 راسی
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی
برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش مثل خرید دام تهیه خوراک و…
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل طرح توجیهی پرواربندی گوساله 30 راسی
برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش گوساله ها
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه پرواربندی گوساله 30 راسی
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن
طرح موجود دارای فایل ورد و پی دی اف می باشد. (pdf – word) ویرایش سال 98
**********نکته:حداقل ظرفیت یک دامداری صنعتی 50 راس گوساله نر است از آنجا که کمتر از این مقدار توجیه اقتصادی ندارد لذا در طرح هزینه های ساخت و ساز و در نظر گرفته نشده است و آورده متقاضی محسوب شده است**********
طرح توجیهی پرواربندی گوساله 10 راسی 98
طرح توجیهی پرواربندی گوساله 20 راسی 98
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.