طرح توجیهی بره پرواری 200 رأسی 98


در حال بارگذاری
18 آبان 1398
۲۵,۰۰۰ تومان
خرید

طرح توجیهی بره پرواری 200 رأسی 98

پرواربندی به شیوه نوین یکی از روش‌های شناخته‌شده و معمول در تولید گوشت قرمز است که قابلیت و انعطاف‌پذیری سرمایه‌گذاری در آن به نحوی است که می‌توان آن را در هر شرایط خوب یا بد جوی (مناطق سردسیر و گرمسیری) پیاده‌سازی نمود. علی‌الخصوص با پیشرفت‌هایی که امروزه در بحث سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی جدید ایجاد گردیده امکان پرورش دام را بیشتر نموده است. هدف از تهیه طرح موجود برآورد هزینه های لازم برای راه اندازی یک واحد دامپروری بره پرواری 200 رأسی با توجه به هزینه های سال 98 است . طرح موجود دارای فایل doc و pdf می باشد.

همچنین کمبود منابع تغذیه‌ای دام به روش چرای آزاد و امکان تخریب مراتع در پی تغذیه بی‌رویه دام‌ها باعث شکل‌گیری پرواربندی دام به شیوه صنعتی گردیده که با فشار کمتر بر روی مراتع، به تولید گوشت قرمز موردنیاز مردم می‌پردازد؛ این مسئله خصوصاً در کشورهایی که با بحران منابع تأمین‌کننده خوراک دام همانند زمین‌های پس چر زراعی و یا مرتعی روبه‌رو هستند بیشتر به چشم می‌خورد.
پرواربندی بره، فرصتی مناسب را برای سرمایه‌گذاران و پرورش‌دهندگان فراهم آورده تا هم از سود تجاری آن بهره‌مند شوند و هم گامی مؤثر در راستای تولید گوشت قرمز و اشتغال جوانان این کشور بردارند. قطعاً پرداختن به این مسئله مهم نیازمند تجزیه‌وتحلیل اطلاعات جمع‌آوری‌شده از روند واقعی این کسب‌وکار می‌باشد. درواقع پرورش‌دهنده قبل از این‌که بخواهد سرمایه خود را بر روی پرواربندی صرف کند بهتر است به دنبال توجیه مناسب برای هزینه کردن سرمایه خود باشد.

بدین منظور در این پست تصمیم گرفتیم تا با ارائه طرح توجیهی بره پرواری 200 رأسی، گامی مؤثر در جهت استقلال کشور در تولید گوشت قرمز و فراهم نمودن زمینه‌ی اشتغال افراد متخصص و یا غیرمتخصص در علوم دام‌پروری برداشته باشیم.

بره پرواری 200 رأسی

بره پرواری 200 رأسی

بررسی مالی و اقتصادی طرح توجیهی بره پرواری 200 رأسی:

در پرواربندی صنعتی بره به‌صورت سیستم بسته و یا حتی باز از مرتع و چرای آزاد استفاده نمی‌گردد. در این روش بره‌ها برای رشد و تأمین مواد غذایی موردنیاز از جیره‌های فرموله شده که بر اساس احتیاجات آن‌ها تنظیم گردیده تغذیه می‌شوند. افرادی که قصد احداث و راه‌اندازی چنین کاری دارند باید بدانند که برای پرواربندی 200 رأس بره پرواری به 1000 مترمربع زمین نیاز است؛ بنابراین نخستین مسئله‌ای که با آن برخورد می‌کنند تهیه زمینی مناسب است. هزینه‌ای که صرف احداث ساختمان دامداری می‌گردد قسمتی ازآن‌جهت اجرای عملیات محوطه‌سازی و تسطیح و خاک‌برداری و قسمتی هم برای احداث جایگاه (اصطبل، بهاربند، انبار علوفه، کنسانتره و …)، تأسیسات، تجهیزات و ماشین‌آلات و شروع فعالیت می‌باشد؛ که با توجه به قیمت‌های سال 98 چیزی بیش از 300 میلیون تومان هزینه را باید به آن‌ها اختصاص داد.

برای خرید مواد اولیه در یک دوره تولید (شامل 200 رأس بره، 27 تن خوراک، هزینه‌های دامپزشکی)، حقوق و دستمزد، مصرف سوخت و انرژی و هزینه نگهداری که هزینه‌های جاری را تشکیل می‌دهند به بیش از 200 میلیون تومان سرمایه در گردش نیاز است.
همچنین برای کسب مجوز باید به سراغ اداره جهاد کشاورزی رفت که در صورت داشتن شرایط لازم زمین و پاره‌ای از استعلامات اداری، مجوز فعالیت و پروانه تأسیس داده می‌شود. برای کسب وام و تسهیلات بانکی یک پرواربندی 200 رأسی باید پس از کسب مجوزهای لازم حداقل 20 درصد پیشرفت فیزیکی صورت گرفته باشد.
دانش فنی پرورش بره پرواری 200 رأسی:
پس از این‌که دامداری آماده بهره‌برداری گردید، نوبت به خرید بره، خوراک و سایر ملزومات موردنظر است. بره‌هایی که برای پرورش مورداستفاده قرار می‌گیرند بایستی از نژادهایی با حداکثر تولید گوشت طی مدت‌زمانی کوتاه باشند تا حداکثر سود را عاید پرورش‌دهنده کنند. برای این‌که طرح پرواربندی بره از توجیه اقتصادی قابل قبولی برخوردار گردد دامدار می‌تواند سالی دو الی سه بار اقدام به پروار بره نماید.

نتیجه‌گیری کلی:
مدیریتی مطلوب، داشتن اطلاعاتی کافی درباره چگونگی پرورش و چاق نمودن بره‌های پرواری و همچنین داشتن دانش فنی لازم در این خصوص ازجمله پارامترهای اساسی در موفقیت یک دوره پرواربندی هستند. افرادی که پا به عرصه صنعت دام‌پروری و پرواربندی می‌گذارند باید به‌اندازه کافی درباره پرواربندی بره از زوایای مختلف همانند انتخاب نژاد مناسب پرواری، فرمول تغذیه، جایگاه مطلوب، بهترین زمان خریدوفروش بره با توجه به شرایط بازار، سن و وزن مناسب پرواربندی را بدانند.
در همین راستا، دامدار اگر از یک طرح توجیهی اصولی و دانش و تجارب دیگران استفاده نماید سرمایه‌گذاری او در این صنعت با حداقل ریسک‌پذیری همراه خواهد بود و طرح قطعاً از سودآوری لازم برخوردار خواهد گشت.

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی بره پرواری 200 رأسی نگارش سال 98:

برآورد خرید و یا اجاره و رهن زمین
برآورد محوطه سازی
برآورد هزینه ساخت و ساز و یا تعمیر ساختمان ها  برای بره پرواری 200 راسی
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل

برآورد مواد اولیه و بسته بندی
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت بره پرواری 200 راسی
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل

برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر

برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

طرح توجیهی پرواربندی بره 100 راسی سال 98

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.