طرح توجیهی پرورش بلدرچین گوشتی (98)


در حال بارگذاری
28 تیر 1398
Word
KB 63.3
25
۳۵,۰۰۰ تومان ۲۰,۰۰۰ تومان
خرید

طرح توجیهی پرورش بلدرچین گوشتی (98)

تعریف پرورش بلدرچین گوشتی :

در این مطلب سعی داریم تا شمارا با پرورش این پرنده عجیب آشنا سازیم و شما یاد بگیرید که چطور می‌توانید بلدرچین را پرورش دهید و به سود خوبی برسید. طرح کسب‌وکار پرورش بلدرچین ازنظر اقتصادی یک کار سودآورمیباشد. برآورد هزینه پرورش بلدرچین برای شروع کاربسیار مهم میباشد. اگر شما قیمت تجهیزات پرورش بلدرچین را بدانید قبل از شروع کار می‌توانید هزینه اولیه پرورش بلدرچین را محاسبه کنید و سود پرورش بلدرچین را به‌طور میانگین برآورد کنید.هدف از اجرای طرح توجیهی پرورش بلدرچین گوشتی راه اندازی یک واحد صنعتی به ظرفیت 32 هزار قطعه بلدرچین گوشتی در هر دوره است . این طرح نگارش شده در سال 98 است محاسبات طرح بسیار دقیق و کامل انجام شده و قیمت ها بر اساس هزینه های سال 98 محاسبه شده است.

پرورش بلدرچین در قفس بهتر از بستر است . زیرا در یک فضای کم میتوان تعداد بیشتری جوجه بلدرچین نگهداری کرد وپرورش داد . اما در صورت استفاده ازقفس باید دقت کرد چون تعداد بسیاری بلدرچین در یک جای کوچک قرار دارند ، باید به طور مرتب هوای تازه وارد محیط شود.

این کار برای کم کردن حرارت اضافی ، رطوبت و گازهای زیان آور میباشد . دمای سالن پرورش جوجه بلدرچین در روز اول باید ۳۵ درجه سانتی گراد باشد . سپس هر چهار روز یکبار ، سه درجه سانتی گراد دما کم میشود تا به بیست و یک تا بیست و دو درجه سانتی گراد برسد نور در سالن پرورش در دو هفته اول باید به صورت تمام وقت یعنی ۲۴ ساعته باشد.

پس از آن مدت ۱۲ ساعت در روز سالن روشن خواهد بود بهتر است جوجه بلدرچین های نرو ماده بصورت جدا از هم نگهداری شوند . وقتی بلدرچین ها به سن سه هفتگی میرسند ، میتوان نر و ماده را از هم تشخیص داد . در این سن پرهای سینه نرها به رنگ قرمز مایل به قهوه ای است . ماده ها نیز دارای پرهای سینه ای به رنگ خاکستری با خال های سیاه هستند.

 پرورش بلدرچین گوشتیپرورش بلدرچین گوشتی به طور خلاصه :

بلدرچین به گروه بزرگی شامل چندین سرده از پرندگان کوچک از راسته ماکیان‌ سانان گفته می‌شود. این پرندگان شناخته‌ شده‌ترین گونه‌های راستهٔ ماکیان‌ سانان هستند. آن‌ها به دو بخش بلدرچین‌های بر جدید (تیرهٔ Odontophoridae) و بلدرچین‌های بر قدیم (تیرهٔ Phasianidae) تقسیم می‌شوند.

بلدرچین‌ها جثهٔ کوچک دارند و زندگی بر روی زمین را ترجیح می‌دهند. از دانه‌ها و نیز حشرات و دیگر جنبندگان کوچک تغذیه می‌کنند. بر روی زمین لانه می‌سازند و بر پروازهای کوتاه و سریع قادر می‌باشند .

بلدرچین‌ها پرندگان شگفت‌ انگیزی هستند و علاقه به پرورش بلدرچین همه‌ روزه در حال افزایش میباشد. بلدرچین‌ها را برای تولید گوشت و استفاده از تخم بلدرچین پرورش می‌دهند. جالب است بدانید که بلدرچین‌های مادر، در سن 8 و یا 9 هفتگی شروع به تخم‌گذاری می‌کنند و این برای کسانی که قصد پرورش بلدرچین تخم‌گذار رادارند ازنظر صرفه اقتصادی عالی است و بسیار مقرون‌ به‌صرفه است که بلدرچین تخم‌گذار را پرورش دهند. کسانی که بلدرچین پرورش می‌دهند می‌گویند که پرورش بلدرچین به‌ طورکلی آسان است، اما گاهی می‌تواند مشکل‌ ساز نیز باشد.

هنگامی‌ که می‌خواهید بلدرچین‌ها را خریداری کنید لازم است که حتماً به موارد دقت کنید تا بهترین نتیجه را از کار پرورش بگیرید.
– بلدرچین‌ها باید سالم و پر جنب‌وجوش باشند و بازی کنند. دقت کنید که حتماً به‌طور صحیح آب و غذا می‌خورند و مشکلی ندارند.

– جوجه بلدرچین ها نیاز به جیره غذایی مناسب با پروتئین زیاد دارند. هر بلدرچین ۳۰ گرم دان (سه وعده در روز) باید در طول روز مصرف کند. در بازار دانه جوجه (یا دانه پلیتی) وجود دارد که مخلوطی از دانه های مختلف هستند و از نظر ارزش غذایی ، تغذیه مناسبی برای جوجه ها محسوب می شوند.

– دقت کنید که بلدرچین باید حتماً در گردن و بدن و پشت خود پر داشته باشد، اگر در هرکدام از این قیمت‌ها بلدرچین پر نداشت به این معنی است که این پرنده یا تحت‌فشار بوده است و یا اینکه جنگیده است.

 

طرح توجیهی پرورش بلدرچین گوشتی

روش های پرورش بلدرچین گوشتی:

برای پرورش بلدرچین گوشتی حدود ۲۰۰۰ بلدرچین به ۵۰ متر مکان نیاز دارید، مکان مورد نظر باید دارای سیستم تهویه، سیستم گرمایشی و سرمایشی و سیستم نور دهی و سیستم تامین رطوبت باشد. چون در صورت تغییر دما و رطوبت بلدرچین ها بیمار خواهند شد. برای سیستم تهویه می توانید از یک فن صنعتی ارزان و برای سیستم گرمایشی از یک هیتر ارزان صنعتی و برای سیستم سرمایشی سالن از یک کولر صنعتی استفاده کنید. و برای سیستم نور دهی نیز از چندین لامپ led کم مصرف می توانید استفاده کنید. برای تامین رطوبت داخل سالن می توانید از مه پاش های استاندارد و با کیفیت استفاده کنید.

بهتر میباشد مکان مورد نظر خارج از شهر باشد، چون هم کسی از بوی نامطبوع بلدرچین ها اذیت نمی شود و هم خود بلدرچین ها آرامش خواهند داشت چون بلدرچین ها به سر و صدای زیاد حساس هستند.
به ازای هر ۳۰ بلدرچین یک دانخوری و یک آبخوری قرار دهید. 

رعایت بهداشت در پرورش بلدرچین گوشتی بسیار ضروری می باشد چون هم برای سلامتی خودتان خوب است و هم سلامتی بلدرچین ها. شما که بیشتر روز را با بلدرچین ها سر وکار دارید باید محیط آنها را بسیار تمیز نگه دارید و به صورت مداوم فضولات آنها را پاک کنید تا هم بلدرچین ها از بیماری مصون بمانند و هم خود شما.
بیماری ها و پیشگیری پرورش بلدرچین گوشتی

  • – آنفولانزا
  • – آبله
  • – نیوکاسل
  • – مارک
  • – بیرون زدگی مقعد
  • – تاول کف پا

فضای مورد نیاز و شرایط پرورش بلدرچین گوشتی : 

با توجه به اینکه شما قصد گوشتی کردن بلدرچین ها را دارید بنابراین نیازی به خرید قفس های مکانیزه نیست، می توانید آنها را در بستر پرورش دهید، برای پوشش کف بستر می توانید از خاک اره و یا پوشال های نرم استفاده کنید تا کف بستر نرم باشد این کار باعث میشود تا بلدرچین ها هم محیط گرم و نرمی داشته باشند و هم از زخم شدن پاهای آنها نیز جلوگیری خواهد شد و علاوه بر این تمیز کردن فضولات نیز به راحتی پاکسازی خاک اره خواهد بود و فضولات هیچ گاه به کف بستر نمی چسبند و یا منجر به خیس شدن بستر نخواهد شد.
جوجه هایی که تازه از تخم بیرون می آیند بدن شان بسیار ضعیف و آماده بیماری می باشد بنابراین بهتر است محیط جوجه ها از محیط بلدرچین های بالغ جدا باشد و دمای محیط جوجه ها تا ۲ هفته باید در دمای ۳۷ درجه قرار بگیرد و در مورد تغذیه و بهداشت محیط آنها دقت بیشتری را به خرج دهید زیرا خیلی زودتر از بلدرچین های بالغ دچار بیماری می شوند.

 

خرید

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.