دانلود طرح توجیهی بره پرواری 500 راسی


در حال بارگذاری
19 آبان 1398
۲۴,۰۰۰ تومان
خرید

طرح توجیهی بره پرواری 500 رأسی:

طرح پرواربندی بره امروزه طرفداران زیادی پیداکرده که دلیل آن بازگشت سریع سرمایه و سود حاصل از پرورش بره‌ها می‌باشد؛ اما بدون داشتن گزارشی توجیه‌پذیر از بعد بازار، فنی و مالی این کسب‌وکار، ادامه مسیر امکان‌پذیر نخواهد بود و ممکن است با خطر ورشکستگی همراه باشد. ازاین‌رو طرح پرورش بره به ظرفیت 500 رأس در هر دوره را در سال 98 با برآوردی دقیق از گزینه‌های مالی، هزینه‌یابی و ملاحظات فنی را در قالب یک طرح توجیهی آماده کرده‌ایم؛ تا شما سروران گرامی بتوانید با در دسترس داشتن آن با خیال آسوده مسیر شروع کسب‌وکار خود را استارت بزنید.
در این پست با معرفی طرح توجیهی بره پرواری 500 رأسی با ما باشید.
مزایای طرح توجیهی پرواربندی بره به ظرفیت 500 رأس:
بازدهی مطلوب، کوتاه بودن طول دوره پرورش در مقایسه با دام‌هایی همانند گاو و گوساله، بازگشت سریع سرمایه و تخریب کمتر مراتع براثر چرای آزاد از توانایی‌ها و مزایای پرواربندی به‌حساب می‌آید، علاوه بر این‌ها گوشت بره از محصولات پرطرفدار در بین مردم است و بازارپسندی و فروش خوبی دارد؛ و درواقع به‌نوعی خیال دام‌پرور از بازار مصرف و مشتریان راحت است.
جمعیت کشور ما با دارا بودن جمعیتی 80 میلیونی و سرانه مصرف گوشت قرمز 8 کیلوگرمی، این ظرفیت و پتانسیل ازنظر تولید گوشت قرمز در حجم بالا را دارد؛ که موازی با پیشرفت‌هایی که در علوم این صنعت صورت گرفته توانسته نسبت به شیوه سنتی از بازده بالاتری برخوردار گردد و به همین دلیل تقاضای بازار برای آن‌ها زیاد است به‌طوری‌که پیش‌بینی می‌شود این صنعت در سال‌های آتی به پیشرفت قابل‌توجهی دست یابد.
البته علاوه بر بازارپسندی در نظر گرفتن زمان مناسب پرواربندی و وارد نمودن آن‌ها به بازار می‌تواند نقش بسزایی در موفقیت پرورش‌دهنده داشته باشد.
محاسبه هزینه‌های مواد اولیه طرح توجیهی پرواربندی بره به ظرفیت 500 رأس:
بعد از این‌که دامدار موفق به اخذ مجوزهای لازم از ارگان‌های مربوطه شد باید نسبت به ساخت ساختمان‌ها، احداث جایگاه و تأسیسات اقدام نماید که پس از طی این مراحل می‌تواند کسب‌وکار خود آغاز کند؛

برای شروع بایستی در ابتدا مواد اولیه این کار که شرح آن‌ها به‌صورت زیر است را تهیه نماید:
الف- هزینه خرید بره:
پس از احداث ساختمان‌ها می‌توان به خرید 500 رأس بره نر به وزن 20 الی 25 کیلوگرم مبادرت ورزید. بره‌هایی که برای این امر انتخاب می‌شوند باید سالم، قوی، سرحال و با ظاهری توپر و گوشتی باشند تا بتوانند طی مدت پرواربندی به وزن ایدئال برسند.
پس از خرید 500 رأس بره و پرورش آن‌ها به مدت 100 روز، روانه بازار می‌شوند؛ و دوره بعدی هم به همین منوال و با همین مشخصات تکرار می‌گردد؛ و با توجه به دوره پرورش 100 الی 120 روزه سالی 2 الی 3 بار می‌توان اقدام به پرواربندی بره نمود.
نکته: هر چه دوره پرواربندی بیشتر به درازا بکشد افزایش مصرف خوراک و هزینه نگهداری از یک‌سو و چاق شدن حیوان به‌صورت چربی (نه گوشت) از سوی دیگر، سبب افت قیمت وزن زنده دام (به دلیل ذخیره چربی) و افزایش هزینه‌ها می‌گردد.
ب- هزینه خرید خوراک:
تهیه خوراک مناسب و متعادل یکی از اصلی‌ترین راهکارهای اقتصادی بودن این قبیل از کسب‌وکارها به شمار می‌رود زیرا بیش از 60 درصد هزینه‌های جاری را به خود اختصاص می‌دهد و اعمال مدیریت بر روی آن سهم عمده‌ای در کاهش هزینه‌ها خواهد گذاشت.
جیره بره‌ها باید بر پایه احتیاجات بدن آن‌ها به انرژی و پروتئین تنظیم گردد؛ و بهتر است که این امر زیر نظر کارشناسان تغذیه دام صورت گیرد زیرا هرگونه اختلال در آن سبب کاهش رشد و درنهایت ضرر و زیان اقتصادی می‌گردد. خوراک بره طی 100 روز پرواربندی بایستی تهیه گردد؛ که مهم‌ترین اقلام آن را یونجه، کاه و کنسانتره (مختص دوره پرواری) تشکیل می‌دهد.
ج- هزینه‌های موارد دامپزشکی:
باید هزینه‌های دارو، درمان، واکسن و موارد بهداشتی در طی دوره 100 روزه برای 500 رأس بره در نظر گرفته شود.
محاسبه سود طرح توجیهی بره پرواری به ظرفیت 500 رأس در هر دوره:
سود پرواربندی بره در سال 98 منطبق بر مشخص کردن هزینه‌های جاری و ثابت و کسر آن‌ها از منابع فروش کل که شامل 500 رأس بره و تولید کود آن‌ها می‌باشد تعیین می‌گردد.

فهرست مطالب موجود در پرواربندی بره 500 راسی نگارش سال 98:

برآورد زمین  یا مکان مناسب پرواربندی بره
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه ساخت و ساز و محوطه نگهداری بره ها
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل

برآورد تجهیزات لازم برای پرواربندی بره
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل
 برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

 

    طرح بسیار کامل است و همه مطالبی که در بالا گفته شد در طرح موجود است.
طرح آپدیت سال 98  است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.