طرح توجیهی پرورش گاو شیری 10 راسی | هزینه احداث گاوداری 10 راسی در سال 1400
طرح توجیهی پرورش گاو شیری 10 راسی | هزینه احداث گاوداری 10 راسی در سال 1400
معرفی طرح
هدف از تهیه طرح توجیهی پرورش گاو شیری 10 راسی برآورد هزینه احداث گاوداری شیری 10 راسی در سال 1400 است , محاسبه هزینه روزانه یک گاو شیری می تواند کمک زیادی در برآورد هزینه های سالانه به ما کند , این طرح برای پرورش 10 راس گاو شیری تهیه شده است , در احداث یک گاوداری مواردی هستند که اهمیت بالایی درند , مثل هزینه روزانه یک گاو شیری در سال 1400 , محاسبه سود گاو شیری , برآورد اینکه خوراک گاو شیری در روز چقدر است ؟
, میزان شیردهی روزانه گاو شیری و موارد دیگری مثل ساختمان ها و جایگاه های لازم و متراژ آنها که همه این موارد با جزئیات دقیق و طبق قیمت های سال 1400 در طرح موجود است و می توانید قبل از وارد شدن به کار این این طرح برای کسب اطلاعات بیشتر دراین زمینه کمک بگیرید , ساختمان ها و چایگاه دامداری اگر در قالب نقشه گاوداری شیری 10 راسی برای این طرح تهیه شود که بهتر است .
پرورش گاو شیری
همزمان با رشد جمعیت نیاز به پرورش گاو به منظور تولید شیر و گوشت نیز بیشتر احساس می شود؛ بر همین اساس بسیاری از کشورها سال هاست که با اتخاذ سیاست هایی پرورش این دام را در سطح وسیع و صنعتی انجام می دهند. در کشور ما هم بسیاری از دامداران از حالت سنتی خارج و روی به پرورش نیمه صنعتی و صنعتی این دام آورده اند تا بتوانند جوابگوی نیاز جامعه باشند. همین نیاز موجب شده تا پرورش گاو شیری در کشور ما به یکی از صنایع پرپازده دامپروری و کشاورزی تبدیل شود.
گاو شیری مناسب برای اجرای طرح توجیهی
برای راه اندازی یک واحد گاو شیری، بعد از این که دامدار اقدام به ساخت جایگاه و ساختمان مورد نیاز نمود حال نوبت به تهیه گاو شیری مناسب است. این مرحله نقش بسیار مهمی را در میزان بازدهی و سودآوری گاوداری ایفا می کند و انتخاب اگر به درستی صورت گیرد دامدار در کنارمدیریت صحیح می تواند به سود قابل توجهی دست پیدا کند.
گاوها بر اساس نوع محصولی که تولید می کنند به سه دسته تقسیم می شوند:
گاو گوشتی
گاو شیری
گاو دو منظوره (شیری- گوشتی)
در هر کدام از این دسته بندی ها، گاو از نظر یک محصول خاص استعداد تولید دارد. گاوهای شیری به جهت تولید شیر بالا و گاوهای گوشتی نیز به جهت تولید گوشت به طور اختصاصی مورد پرورش قرار می گیرند. از این رو وقتی که یک دامدار اقدام به پرورش می کند بایستی به طور اختصاصی دام ها را خریداری نماید.
یک پرورش دهنده گاو شیری می بایست برای تشکیل گله از نژادهایی با استعداد تولید شیر استفاده نماید. این نژادها با توان ژنتیکی بالایی که در تولید شیر دارند می توانند سود یک واحد پرورشی را تضمین کنند. از مهمترین نژاد هایی که مورد استفاده قرار می گیرد می توان اشاره ای به نژاد گاو شیری هلشتاین اصیل نمود. این نژاد اصیل بروزانه تا 40 کیلو گرم و حتی بیشتر قادر به تولید شیر است.
فاکتورهای دخیل در میزان سودآوری یک واحد گاوداری شیری
همان طور که اشاره کردیم نژاد یکی از فاکتورهای اساسی در میزان بازدهی گله گاو شیری است اما علاوه بر این فاکتور، پاره ای عوامل نیز در به بار نشستن گاوداری شیری نیز دخیل هستند که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم:
1- فراهم نمودن جایگاهی مناسب
فراهم نمودن جایگاه مناسب یکی از فاکتورهای اساسی در پرورش گاو شیری به حساب می آید و بهتر است که شرایط زیر را داشته باشد:
محیط امن، راحت و به دور از هر گونه سر و صدا باشد تا حیوان بهتر بتواند استعداد ژنتیکی خود را در تولید شیر و گوساله بروز دهد.
جایگاه بهداشتی باشد تاکنترل بیماری برای دامدار راحتر گردد و در نتیجه دام نیز از درگیر شدن با طیف وسیعی از بیماری ها رها شود.
کف سازی آن بایستی به گونه ای باشد که از لیز خوردن، شکستگی دست و پا، لگدمال شدن پستان و … جلوگیری به عمل آورد.
در هنگام ساخت به شرایط اقلیمی توجه شود تا دام در برابر سرما، گرما، کوران دما و … مورد محافظت قرار گیرد.
تعلیف دام به راحتی صورت گیرد.
محیط مناسبی باشد تا دامدار بتواند راحتر مدیریت پرورش را کنترل نماید.
2- هزینه خرید گاو شیری
بخش عمده ای از هزینه ثابت صرف خرید گاو شیری می گردد از این رو به هنگام خرید بایستی نکاتی را مد نظر داشت تا از نظر اقتصادی توجه پذیر باشد. یکی از این نکات مهم، توجه به سالم بودن دام است، قبل از خرید باید وضعیت سلامتی دام را مورد بررسی قرار داد تا از بیمار نبودن آن مطمئن شد. حیوان اگر بیمار باشد نه تنها نمی تواند دامدار را به سوددهی برساند بلکه موجبات ضرر و زیان بیشتری را نیز فراهم می آورد. گاو شیری سالم معمولا دارای چشمانی براق، شفاف و درشت، پوستی براق، گوشی برجسته، پوزه ای صاف و … می باشد. همچنین حیوان خریداری شده بایستی دارای کارت بهداشت باشد تا مشخص گردد که واکسن ها را به طور مکرر دریافت نموده است.
3- تغذیه گاو های شیری
از دیگر فاکتورهای اساسی که نقش بسیار مهمی را در میزان سوددهی یک واحد گاوداری ایفا می کند، بحث خوراک و جیره غذایی حیوان است. این فاکتور از آنجایی که درصد عمده ای از هزینه های جاری را در بر می گیرد و از طرفی دیگر به طور مستقیم در بالا بردن توان تولیدی دام نقش دارد، بایستی به گونه ای تهیه گردد که هم از نظر اقتصادی مقرون به صرفه باشد و هم این که بتواند میزان تولید شیر را افزایش دهد؛
اگر چنین وضعیتی محقق شود پرورش دهندهمی تواند به سوددهی خیلی خوبی برسد. گاهی اوقات دامدار بر اساس نداشتن علم کافی و یا بی تجربه بودن جیره ای ارزان قیمت را برای دام خریداری می کند،
که اگر این خوراک از نظر مواد مغذی نتواند نیاز دام به انرژی و پروتئین را تامین نماید میزان تولید شیر نیز به شدت کاهش و در پی آن دامداری را با وررشکستگی مواجه می کند.
اگر شما هم علاقهمند به پرورش گاو شیری هستید تهیه و مطالعه این طرح به شما پیشنهاد میشود،
اطلاعات مهمی که در این طرح موردبررسی قرارگرفتهاند شامل موارد زیر است:
برآورد محوطه سازی گاو شیری 10 راسی
برآورد هزینه ساخت و ساز و یا تعمیر ساختمان ها
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل برآورد مواد اولیه لازم برای خوراک و نگهداری گاو شیری
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی
نمودار شیردهی گاو
برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل پرورش گاو شیری 10 راسی
برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری پرورش گاو شیری 10 راسی
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن
طرح بسیار کامل است و همه مطالبی که در بالا گفته شد در طرح موجود است.
در 38 صفحه فایل ورد و پی دی افطرح آپدیت بهار سال 1400 است.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.