طرح توجیهی پرورش بز سانن (pdf و doc) سال 99 |طرح توجیهی پرورش بزهای چند قلوزا سانن

امتیاز 4.50 ( 2 رای )

در حال بارگذاری
4 دی 1399
ورد + پی دی اف
کیلوبایت
28 صفحه
۳۵,۰۰۰ تومان
خرید

طرح توجیهی پرورش بز سانن  500 راسی:

پرورش دام هایی همچون گوسفند و بز از دیرباز در کشورمان رایج بوده و از این طریق مردم توانسته اند امرار معاش کنند و امورات زندگی خود را به نوعی بگذرانند. امروزه با وجود این که بسیاری از مشاغل رنگ و بویی صنعتی به خود گرفته و شاید بتوان گفت که دسته گسترده ای از شغل های سنتی در کشورمان از رونق افتاده اند اما با این حال پرورش دام همچنان توانسته جایگاه خود را به عنوان یک شغل پرسود و پرمنفعت حفظ نماید.

این حرفه هم راستا با بسیاری از مشاغل از حالت سنتی فاصله گرفته و کم کم به سمت صنعتی شدن در حال جریان است. با توجه به این که پرورش گوسفند و بز به منظور تولید گوشت، شیر، بره، بزغاله و یا هر نوع تولیدی دیگر از ضروریات هر کشور به حساب می آید وجود طرح های مناسب و سرمایه گذاری در این بخش می تواند با مزایایی بی شماری از جمله اشتغال زایی و خودکفایی در تولیدات همراه گردد. امروزه بسیاری از دامداران و یا کارآفرینان در کنار استفاده از نژاد های بومی روی به پرورش نژاد های خارجی ارزشمندی همچون بز شیری سانن آورده اند. این نژاد به قدری از نظر تولید شیر پربازده و منفعت زاست که توانسته نظر بسیاری از دامداران را به سمت و سوی خود سوق دهد.

آشناییبا نژاد بز شیری سانن برای اجرای طرح پرورشی
بز نژاد سانن یکی از مقاوم ترین نژاد های دام سبک است که می تواند در برابر شرایط سخت محیطی به راحتی دوام بیاورد و زنده بماند. از عمده دلایل پرورش این نژاد به واسطه تولید شیر روزانه بالا است که بسیاری از دامداران علاقه مند به پرورش و نگهداری از آن به جهت کسب درآمدی دلچسب و فوق العاده هستند.

همان طور که می دانید بسیاری از نژاد های بز بومی و یا حتی خارجی توان تولید شیر پایینی دارند از این رو پرورش و نگهداری آن ها برای تولید شیر از نظر اقتصادی برای یک دامدار توجیه قابل قبولی ندارد. معمولا بزهای ماده بومی در طول یک دوره شیردهی به طور متوسط بین 40 تا 150 لیتر شیر تولید می کنند این در حالیست که بز های ماده نژاد سانن به طور متوسط در یک دوره شیردهی 700 لیتر تولید می کنند.

ویژگی و خصوصیات نژاد بز شیری سانن
از نظر خصوصیات ظاهری این دام دارای موهایی کوتاه به رنگ سفید تا خاکستری است. ماده های این نژاد دارای وزنی 60 کیلوگرمی با ارتفاع قد 76 سانتی متری هستند. همچنین ماده ها فاقد شاخ و یا دارای شاخ کوتاهی می باشند. نرهای این نژاد نیز دارای وزنی 75 کیلوگرمی با ارتفاع 80 سانتی متری و اغلب دارای شاخ نسبتا بلند هستند.

همان طور که اشاره شد سانن یکی از بهترین نژاد های بز شیری در دنیاست که روزانه برخی از آن ها قادراند که تا 8 کیلوگرم نیز شیر تولید کنند. دوره شیردهی این دام بین 290 تا 306 روز با متوسط شیر 3 تا 8 لیتر در روز است. شیر بز سانن نیز با درصد پروئتین 3.18 و چربی 3.58 از کیفیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. همچنین نرخ دوقلوزایی در بز سانن نیز بین 45 تا 80 درصد است.

شرایط پرورشی مد نظر برای اجری طرح توجیهی بز سانن
بسیاری از پرورش دهندگان تصور می کنند که این نوع از دام ها را که دارای خاستگاه کوهستانی با آب و هوای سرد هستند را نمی توان در جایگاه های بسته پرورش و نگهداری کرد و یا حتما بایستی آن ها را در مناطق سردسیر کشور پرورش داد اما باید بگوییم که اصلا اینگونه نیست، این دام ها از مقاومت بالایی در برابر شرایط سخت محیطی برخوردار هستند و می توان همچون نژادهای بومی در جایگاه های بسته و یا مناطق گرمسیر ازآن ها نگهداری نمود.

بهترین دما برای پرورش بز سانن بین 12 تا 21 درجه سانتیگراد است اما قادراند که محدوده دمایی 17- تا 27 را نیز تحمل کنند. بایستی توجه کرد به هنگام نگهداری بز سانن دمای هوا از 27 درجه سانتیگراد بیشتر نشود چرا که حیوان دچار تنش گرمایی و کاهش مصرف خوراک می شود، در چنین حالتی میزان تولید شیر به حداقل مقدار خود خواهد رسید. اگر دام در جایگاه بسته پرورش داده می شود نیاز است که از سیستم سرمایشی و گرمایشی مناسبی استفاده گردد تا تغییرات دمایی حیوان را دچار استرس نکند و اگر هم در فضای باز نگهداری می شود بهتر است که در فصل تابستان از سایبان استفاده شود. همچنین حداقل رطوبت 25 و حداکثر 75 درصد برای پرورش نیز بسیار ایده آل می باشد، که برای ایجاد رطوبتی مناسب به خصوص در جایگاه های بسته می توان از وجود سیستم تهویه ای بهره گرفت.

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی پرورش بز سانن pdf+ doc نگارش سال 99 :

برآورد محوطه سازی
برآورد هزینه ساخت و ساز و یا تعمیر ساختمان ها
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل برآورد مواد اولیه لازم برای پرورش بز سانن
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی
نمودار شیردهی گاو
برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل برای احداث پرورش بز سانن
برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده

قیمت فروش و درآمد طرح
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری پرورش بز سانن
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

طرح بسیار کامل است و همه مطالبی که در بالا گفته شد در طرح موجود است.  در 28 صفحه فایل ورد و پی دی اف
طرح آپدیت دیماه سال 99  است.
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.