طرح توجیهی احداث کارخانه آب آشامیدنی 1401 | هزینه راه اندازی خط تولید آب آشامیدنی

امتیاز 5.00 ( 1 رای )

در حال بارگذاری
10 تیر 1401
پی دی اف و ورد pdf , doc
کیلوبایت
36 صفحه
۶۶,۰۰۰ تومان
خرید

طرح توجیهی کارخانه آب آشامیدنی
برخورداری ایران از ذخایر متنوع طبیعی از جمله آب آشامیدنی، فرصتی بسیار مناسب جهت سرمایه گذاری و صنعتی سازی فراهم آورده است که در این بین می توان اشاره ای به راه اندازی خط تولید آب آشامیدنی متعدد در جای جای کشورمان نمود. کارآفرینان با سرمایه گذاری در این بخش می توانند به سود و فواید اقتصادی بی شماری دست پیدا کنند. آب آشامیدنی از آن دسته تولیداتی است که هم در بازار داخلی و هم در آن سوی مرزها از تقاضای زیادی برخوردار می باشد. بر اساس آمارهای موجود، بیش از 100 کارخانه آب آشامیدنی در کشورمان وجود دارد که سالانه 2/1 میلیارد لیتر تولید و بخشی از آن به کشورهای همسایه مانند عراق، افغانستان و یمن صادر می گردد.

طرح توجیهی احداث کارخانه آب آشامیدنی

آب

صفر تا صد تولید آب آشامیدنی
طرح توجیهی کارخانه آب آشامیدنی از آن دسته طرح هایی است که شاید افراد کمی به فکر راه اندازی آن باشند زیرا نمی دانند که از جمله مشاغل پر سود و درآمدزا در کشورمان به حساب می آید. آب آشامیدنی که در کارخانه ها تولید می شود دارای ترکیباتی مانند پتاسیم، کلسیم، آهن و اکسیژن بوده که همگی برای سلامتی بدن مفید هستند، همچنین بی بو و عاری از مواد مضر نیترات و آرسنیک می باشد. برای راه اندازی کارخانه آب آشامیدنی ابتدا بایستی نیاز سنجی شود که آیا منطقه مد نظر برای راه اندازی مناسب است یا خیر. سپس با کمک طرح های توجیهی از نظر اقتصادی بودن هم بایستی مورد بررسی قرار بگیرد. اگر طرح توجیه پذیر باشد کارآفرین می تواند برای گرفتن موافقت اصولی و جواز تاسیس اقدامات لازم را انجام دهد. برای تولید آب آشامیدنی نیاز به یکسری دستگاه و تجهیزات می باشد که با توجه به وسعت کار تعداد آن ها نیز متغیر است. اما مهمترین مرحله در تولید آب آشامیدنی، مرحله بسته بندی آن می باشد که با کمک دستگاه های اتوماتیک و یا نیمه اتوماتیک انجام می گیرند.

هزینه راه اندازی خط تولید آب آشامیدنی
هزینه راه اندازی خط تولید آب آشامیدنی بر اساس یکسری فاکتور تعیین می شود. ظرفیت کار یکی از مهمترین آیتم های تعیین کننده میزان سرمایه مورد نیاز است؛ هر چه که ظرفیت پروانه تاسیس و بهره برداری کارخانه بیشتر باشد به دستگاه و امکانات بیشتری هم نیاز هست و در نتیجه بایستی سرمایه بیشتری را هم در نظر گرفت. قبل از اقدام برای خرید ماشین آلات، بهتر است که حجم بطری ها مشخص شوند، معمولا آب آشامیدنی تولید شده در کارخانه ها در بطری هایی به ابعاد 5/1 و 5/0 لیتری روانه بازار می شوند. از این رو بسته به ابعاد بطری، از دستگاه های مختلفی هم استفاده می شود. تری بلوک، لیبل زن، جت پرینتر، بادکن بطری، شیرینگ پک تونلی، نوارهای نقاله، دستگاه های تصفیه آب، تاسیسات آزمایشگاهی و همچنین تجهیزات انتقال از مهمترین ماشین آلات برای راه اندازی خط تولید آب آشامیدنی هستند. بیشترین هزینه راه اندازی نیز مربوط به خرید ماشین آلات می باشد و این که یک سرمایه گذار برای خرید دستگاه بایستی چقدر هزینه کند کاملا بستگی به پارامترهایی همچون حجم تولید، نو یا دسته دوم بودن، سرعت دستگاه و قیمت ارز دارد.

چگونه آب آشامیدنی تولید کنیم؟
تکنولوژی و فرایند تولید آب آشامیدنی در کارخانه به سه صورت زیر انجام می گیرد:

آماده سازی و تصفیه نمودن آب
در ابتدا بایستی آب آشامیدنی از منبع (چاه، چشمه و …) به واحد مد نظر منتقل شود تا فرایند فیلتراسیون بر روی آن اعمال گردد. در این مرحله مواد خارجی سنگین، مواد معلق و شناور، بوی نامطبوع، رنگ های احتمالی و هر نوع آلودگی از بین برود. علاوه بر فیلتراسیون، استریلیزاسیون نیز بر روی آب انتقالی انجام می گیرد تا با از بین رفتن میکروب های احتمالی، آب آشامیدنی کاملا بهداشتی به دست مصرف کننده برسد.

پر کردن آب در بطری های مد نظر با استفاده از دستگاه های موجود
در این مرحله بطری های 5/1 و یا 5/0 لیتری از آب بهداشتی پر می شوند. برخی از کارخانه ها با برخورداری از خطی جداگانه اقدام به تولید بطری در ابعاد مختلف می کنند.

بسته بندی نمودن بطری های آماده شده
بسته بندی بطری آخرین مرحله ای است که در یک کارخانه تولید آب آشامیدنی انجام می گیرد. در این مرحله از ماشین آلاتی همچون لیبل زن، جت پرینتر و چسب زن کارتن برای بسته بندی بطری ها استفاده می شود.

کارخانه کوچک آب آشامیدنی
برای تولید آب آشامیدنی و راه اندازی کارخانه، بایستی در ابتدا از ارگان های مربوطه مجوزهای لازم را دریافت نمایید. این مجوزها نشان دهنده این هستند که شما می توانید در حوزه مد نظر با رعایت استانداردهای تعریف شده به فعالیت ادامه دهید. بنابراین با محصولات تولید شده می توانید آن ها را در بازار داخلی به فروش برسانید و یا این که بخشی را نیز به آن سوی مرزهای کشور صادر کنید.

طرح توجیهی احداث کارخانه آب آشامیدنی

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی کارخانه آب آشامیدنی  نگارش سال 1401 :

برآورد هزینه لازم برای تهیه زمین برای طرح توجیهی کارخانه آب آشامیدنی
برآورد محوطه سازی
برآورد هزینه ساخت و ساز و یا تعمیر ساختمان
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل

برآورد مواد اولیه تولید احداث باغ گردو
برآورد آب ،برق ،سوخت
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد کارگر

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل برای طرح توجیهی کارخانه آب آشامیدنی

برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش بره ها
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

 

  طرح توجیهی آب آشامیدنی بسیار کامل است و همه مطالبی که در بالا گفته شد در طرح موجود است.
طرح آپدیت بهار سال 1401  است. طرح دارای فایل ورد و پی دی اف  pdf + doc می باشد.
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.