طرح توجیهی پرورش پرندگان زینتی (قناری) نگارش سال 1400 | وام پرورش پرندگان زینتی

امتیاز 1.00 ( 1 رای )

در حال بارگذاری
1 مرداد 1400
ورد + پی دی اف
کیلوبایت
37 صفحه
۵۹,۰۰۰ تومان
خرید

طرح توجیهی پرورش پرندگان زینتی (قناری) نگارش سال 1400 با وام  50 میلیون تومانی

معرفی طرح:

هدف از تهیه طرح توجیهی پرورش پرندگان زینتی برآورد همه هزینه‌ها و سرمایه‌های لازم جهت شروع کار پرورش پرندگان زینتی است، سوالی که اکثر علاقه مندان به این رشته دارند , این است که  از کجا شروع کنم پرورش پرندگان زینتی را؟!

 

رشته پرورش پرندگان زینتی یکی از مشاغل زود بازده و پردرآمد است , که برای شروع نیاز به سرمایه زیادی ندارد و می توان  برای شروع با سرمایه کم  آغاز کرد , فقط کافی است که سالن پرورش پرندگان زینتی را آماده کنید و بعد از آن تجهیزات سالن پرورش پرندگان زینتی را خریداری کرده و تعداد جفت پرنده مورد نظر را تهیه کنید ,  برای پرورش پرندگان زینتی کوچک نیاز به مزرعه پرورش ندارید , بلکه از یک اتاق کوچک هم می توان کار را شروع کرد .

 

در این طرح مکان موردنظر به‌صورت اجاره‌ای تعریف‌شده است و طرح برای پرورش پرندگان زینتی (قناری ) تهیه‌شده است. طرح موجود در قالب طرح  pdf و doc تنظیم‌شده است.

با استفاده از این طرح می‌توانید برای گرفتن وام پرورش پرندگان زینتی ( که مبلغ وام 50 میلیون تومان  و سالن پرورش 36 مترمربع , در نظر گرفته شده است) و همچنین گرفتن مجوز پرورش پرندگان زینتی اقدام کنید، اگر شما هم علاقه‌مند به پرورش پرندگان زینتی هستید مطالعه این طرح را به شما پیشنهادمی کنیم زیرا میزان کل سرمایه لازم، درآمد کار، میزان سود کلی در سال بر اساس همه هزینه‌ها، نرخ بازدهی طرح و موارد مهم دیگری  بر اساس قیمت های سال 1400 محاسبه‌شده‌اند.

پرورش قناری

امروزه مشاغل خانگی با استقبال خوبی از سوی کارآفرینان و افراد جویای کار مواجه شده اند که دلیل آن را نیز می توان در جذابیت این نوع از مشاغل دانست. شغلی اگر جذابیت های لازم را نداشته باشد یقینا پس از مدتی خسته کننده می شود از این رو فرد نمی تواند آن طور که شایسته است به موفقیت و یا پیشرفت برسد.

بدین ترتیب اگر به فکر راه اندازی یک شغل خانگی با سرمایه ای پایینهستید، حتما شغلی را انتخاب کنید که جذاب باشد و انگیزه شما را نیز دو چندان نماید. پرورش پرندگان زینتی همچون قناری از جمله شغل های جذاب و درآمدزایی است که با سرمایه ای 50 میلیون تومانی نیز می توانید شروع به کار کنید و به درآمدزایی برسید.

 

طرح توجیهی پرورش پرندگان زینتی

مزایای پرورش پرندگان زینتی (قناری)
این کسب و کار بنا به مزایایی که در ادامه اشاره می کنیم برای بسیاری از پرورش دهندگان دارای جذابیت می باشد.

1- کاهش استرس و ایجاد حس آرامش
این روزها به دلیل استرس های ناشی از زندگی شهر نشینی (ترافیک، شلوغی و سر و صدا، آپارتمان نشینی و …) استفاده از حیوانات خانگی همچون پرندگان زینتی می تواند روح و روان را جلا ببخشد و با حس آرامش و نشاط همراه گردد. از این رو افراد زیادی روی به پرورش این نوع از پرندگان به عنوان یک شغل خانگی و کم دردسر آورده اند.

2- بازار مصرف بالا
از دیگر دلایلی که در سال های اخیر افراد را به سمت این شغل کشانده می توان به تقاضای بالا اشاره نمود. پرندگان زینتی چه در داخل و یا چه در خارج از کشور بسیار پرتقاضا می باشد. وجود مغازه های گوناگون پرنده فروشی خود گویای این مطلب است. خرید و فروش پرنده به قدری پر رونق است که تجارت آن از گردش مالی فراوانی برخوردار می باشد.

3- حفظ تنوع زیستی
پرورش پرندگان زینتی علاوه بر ایجاد زمینه های اشتغال، در حفظ تنوع زیستی و ایجاد جاذبه های گردشگری نیز بسیار موثر می باشد، و از این طریق نقش مثبتی را در بهبود وضعیت اقتصادی کشورمان ایفا می کند.

4- ظرفیت بالا
همان طور که می دانید پرورش طیور (مرغ گوشتی، بوقلمون و …) امروزه در کشورمان به دلیل احداث واحدهای پرورشی فراوان، اشباع شده است در حالی که پرورش پرندگان زینتی از ظرفیت های بالایی برخوردار است و تولید و تکثیر می تواند فرصتی مناسب برای سرمایه گذاری و اشتغال زایی باشد. اگر در این زمینه دولت نیز حمایت های لازم را از طریق دادن تسهیلات، توسعه بازار، حمایت از تولید کنندگان داخلی و … به عمل آورد؛ می توان آینده ای درخشان را برای این صنعت انتظار داشت.

5- پرورش آسان تر
گرچه هر حرفه ای سختی و دردسرهای خاص خود را دارد و این قاعده در مورد پرورش پرندگان زینتی نیز جاری است؛ اما به نسبت برخی از مشاغل دردسرهای کمتری دارد. البته نباید فراموش کرد که این حرفه نیز به تجربه و تخصص لازم نیاز دارد و قدم گذاشتن در این راه بدون برخورداری از اطلاعات و آگاهی کافی می تواند منجر به شکست و خسارت گردد.

6- سرمایه پایین
یکی از مهمترین مزایای پرورش پرندگان زینتی این است که با سرمایه ای نه چندان زیاد می توان به درآمد قابل قبولی رسید. بسیاری از مشاغل، حتی مشاغل خانگی برای شروع به سرمایه زیادی نیاز دارند که خیلی از افراد نمی توانند در این زمینه سرمایه گذاری کنند. این در حالی است که پرورش پرندگان زینتی به تجهیزات زیاد و گران قیمتی نیاز ندارد، حتی با 50 میلیون تومانمی توان کار پرورش را راه اندازی کرد و به سود قابل توجهی دست یافت.

پرورش قناری

بهترین پرنده زینتی برای پرورش در منزل
با پرورش کدام پرنده بیشتر می توان به درآمدزایی رسید؟ قناری یکی از محبوب ترین و شناخته شده ترین پرندگان زینتی به حساب می آید. اگر می خواهید یکی از پرفروش ترین پرنده ها را پرورش دهید، قناری می تواند انتخابی ایده آل باشد.
تاکنون بیش از 200 گونه از این پرنده شناسایی شده است که هر کدام از آن ها ویژگی های خاص خود را دارند.

از مهمترین نژادهای این پرنده که برای پرورش مورد استفاده قرار می گیرد می توان اشاره ای به موارد زیر نمود:

tick قناری موزاییک
tick قناری فری پاریسی
tick قناری لیزارد
tick قناری گلاستر
tick قناری کرست

قناری پرنده ای زیبا و آواز خوان هست و مردم این پرنده را به خاطر صدای زیبایی که دارد در خانه خود نگهداری می کنند. اگر قصد پرورش و نگهداری از این پرنده زیبا و خوش آواز را دارید، سعی کنید پرنده ای را انتخاب نمایید که از نظر ظاهری پرهای صاف و یکدستی داشته باشد. تحرک و جست و خیز در قفس نشانه ای از سالم بودن پرنده می باشد.

 

اصلی ترین غذای این پرنده تخم کتان است؛ اما در کنار آن برای رفع نیازهای تغذیه ای می توانید از دان شلغم، گشنیز، شاهدانه، ارزن، کاهو و … به تناسب در مراحل مختلف به کار ببرید.

 

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی پرورش پرندگان زینتی درسال 1400:

برآورد هزینه لازم برای تهیه زمین برای پرورش پرندگان زینتی (قناری)
برآورد محوطه سازی
برآورد هزینه اجاره مکان برای پرورش پرندگان زینتی

برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات پرورش پرندگان زینتی(قناری)

برآورد وسایل حمل و نقل

برآورد مواد اولیه و خوراک پرنده ها
برآورد آب ،برق ،سوخت
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد کارگر

 

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل برای پرورش پرندگان زینتی(قناری)

برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش پرنده ها و جوجه و تخم پرنده ها


درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

*  37 صفحه به همراه فایل ورد و فایل پی دی اف ( doc- pdf)  است .
*  طرح بسیار کامل و نگارش تابستان سال 1400 است .
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.