طرح توجیهی پرواربندی بره 50 راسی doc + pdf | محاسبه سود پرواربندی بره در سال 1400


در حال بارگذاری
11 فروردین 1400
ورد + پی دی اف
کیلوبایت
30 صفحه
۴۰,۰۰۰ تومان
خرید

معرفی طرح توجیهی پرواربندی بره 50 راسی تهیه شده در سال 1400

هدف از تهیه این طرح برآورد هزینه پرواربندی بره با ظرفیت 50 راس در هر دوره در سال 1400 است , و چیزی که خیلی اهمیت دارد اینکه  سود پرواربندی بره چقدر است ؟ که این موارد را در این طرح به طور دقیق با در نظر گرفتن هزینه ا ی ساخت و ساز و یا اجاره دامداری و هزینه خرید بره ها و هزینه تهیه خوراک طی دوره پرورش و همچنین هزینه های مربوط به نیروی کار و … این موارد برسی شده اند. از این طرح می تواند برای گرفتن مجوز پرورابندی دام سبک و همچنین گرفتن وام برای دامداری دام سبک هم استفاده کنید.

 

طرح توجیهی پرواربندی بره 50 راسی doc + pdf  نگارش سال 1400

امروزه در بسیاری از کشورها موضوع پرورش دام به ویژه بره به منظور تامین بخش قابل توجهی از نیاز غذایی جامعه در دستور کار گرفته، که کشور ما نیز چند سالیست با توسعه و اجرای طرح های پرورشی در این زمینه توانسته مانور خوبی بر روی تولید هر چه بیشتر گوشت قرمز بدهد. پیاده سازی این قبیل از طرح ها علاوه بر تامین نیاز جامعه،به دلیل کاهش هزینه نگهداری و افزایش درآمد تاثیر بسزایی در تقویت اقتصادی کشور و کاهش نرخ بیکاری دارد.

پرواربندی بره

توجیه اقتصادی پرواربندی بره 50 راسی
ذهن افرادی که قصد ورود به دنیای پرورش بره را دارند همیشه با این سوال درگیر است که:

آیا پرواربندی بره توجیه اقتصادی دارد؟

پرورش بره بهتر است یا میش داشتی؟

هر کدام از روش های پرورش از بازدهی و سودآوری مناسبی برخوردار هستند مشروط بر این که دامدار یا کارآفرین این حرفه را به خوبی بشناسد و مدیریت پرورش را کاملا بلد باشد. لازمه رسیدن به چنین شناختی، بالا بردن سطح دانش و داشتن تجربه ای چند ساله است. حال آن هایی که در این زمینه تجربه کافی ندارند می توانند سطح معلومات خود را با آموزش دیدن بالا ببرند و یا از دانش و تجربه دیگران کمک بگیرند.

در مورد توجیه اقتصادی بره پرواری باید بگوییم که این حرفه همچون بسیاری از مشاغل دامپروری و کشاورزی سختی و مشکلات خاص خود را دارد اما اگر دامدار بره را بر اساس اصول پرواربندی پرورش دهد یقینا از توجیه اقتصادی خوبی برخوردار خواهد بود و می تواند از این حرفه به منفعت اقتصادی بی شماری دست پیدا کند.

اصول پرواربندی بره
همان طور که ذکر کردیم دامدار برای کسب درآمد ملزم به رعایت اصول پرواربندی است؛ که دو مورد از مهمترین آن ها بدین صورت می باشد:
1- انتخاب نژاد: به جرات می توان گفت که نژاد یکی از تاثیر گذارترین و اصلی ترین فاکتور در پرورش بره است و می تواند میزان سود و یا زیان یک دوره پرورش را تعیین کند. از این رو یک دامدار بایستی در انتخاب حداکثر دقت را به عمل بیاورد تا بتواند بهترین دام را برای پرواربندی خریداری کند.

2- جیره غذایی: دومین عامل مهم در یک پرواربندی موفق استفاده از جیره ای پر انرژی برای بره های پرواری است. از آنجایی که درصد بالایی از هزینه ها را در برمی گیرد هم باید مقرون به صرفه باشد و هم این که به گونه ای تنظیم گردد که بتواند دام را طی مدت زمان کوتاهی به حداکثر رشد و وزن گیری برساند.

تجهیزات و ملزومات مورد نیاز برای پرواربندی بره 50 راسی
برای پرواربندی بره نیازی به تجهیزات و امکانات گران قیمتی نیست. شاید پرهزینه ترین قسمت پرورش مربوط به خرید زمین و ساخت جایگاه باشد که اگر دامدار در روستا و یا شهر زمین و مکان مورد نیاز را داشته باشد می تواند از آن استفاده کند تا درصد عمده ای از هزینه ها بدین طریق کسر گردد.
پس از ساخت جایگاه، نوبت به تهیه تجهیزات و لوازمی است که به پرورش هر چه بهتر بره پرواری کمک می کند. از تجهیزات مورد نیاز می توان به وسایل سرمایشی و گرمایشی، تهویه، ملزومات مربوط به تغذیه (آبشخور و آخور، آسیاب و میکسر و …) اشاره نمود.

 

ساختمان پرواربندی بره

از مهمترین تجهیزاتی که پرورش دهنده بایستی نسبت به تهیه آن ها توجه بیشتری نماید، سیستم حرارتی و تهویه می باشد. زمانی که تراکم دام در سالن زیاد شود، سبب ایجاد رطوبت و بوی نامطبوع می گردد که هم برای دام مضر است و هم برای پرورش دهندگان آزار دهنده می باشد، بنابراین استفاده از چند فن تهویه برای ایجاد هوایی مطلوب در سالن امری ضروری است.

بهترین زمان برای شروع کارو سرمایه گذاری در امر پرواربندی

یکی از ویژگی های جذاب پرورش بره پرواری این است که می توان بره ها را در هر فصلی از سال پرورش داد به خصوص در جایگاه بسته و روش صنعتی و نیمه صنعتی، یعنی محدودیتی از این نظر وجود ندارد. اما به طور کلی بهترین زمان برای شروع کار و سرمایه گذاری اواخر بهار است که می توان بره های موجود در بازار را خریداری نمود. در اواخر بهار برخی از دامداران بره های از شیر گرفته شده را بنا به دلایل مختلف وارد بازار می کنند که پرورش دهندگانمی توانند آن ها را خریداری نمایند. این بره ها که معمولا دارای وزنی بین 20 تا 25 کیلو گرم هستند گرچه قیمت بالاتری دارند اما می توانند طی مدت زمان کوتاهی به حداکثر رشد و وزن گیری برسند و پرورش دهندگان را به سود قابل توجیهی نزدیکتر سازند.

بره های پرواری از بازار مصرف قابل قبولی برخوردار اند و تقاضای زیادی دارند اما پرورش دهنده می تواند آن ها را در ایامی از سال همچون عید نوروز، عید قربان و یا سایر مناسبت ها به بازار وارد کند تا دام ها را با قیمت بیشتری به فروش برساند.

 

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی پرواربندی بره 50 راسی نگارش سال  1400 :

برآورد زمین مناسب برای پرواربندی بره
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه پرواربندی بره
برآورد هزینه خرید جیره غذایی گوسفندان و خرید وسایل و تجهیزات و …
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل

برآورد تجهیزات لازم برای پرواربندی بره
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل طرح توجیهی پرواربندی بره
 برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
براورد مواد اولیه لازم از جمله دام , خوراک و …

برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

طرح موجود  پی دی اف و ورد می باشد. (  word – pdf ) نگارش سال 1400 و  بسیار دقیق و کامل است . طرح در دست نگارش است.
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.