دانلود طرح توجیهی پرواربندی بره 50 راسی سال 98
دانلود طرح توجیهی پرواربندی بره 50 راسی سال 98
گوشت قرمز بنا به دلایل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی همچنان یکی از مهمترین منابع تأمینکننده غذایی کشور بهحساب میآید.گرچه در دهههای اخیر با افزایش رشد جمعیت و نیاز به منابع پروتئینی جایگزینهایی همانند شترمرغ برای این ماده ارزشمند معرفی گردیده ولیکن طعم و مزه گوشت بره کماکان مورد مصرف و علاقهمندی مردم ایران است.از این رو پرواربندی بره از اهمیت بالایی برخوردار است.
طرح توجیهی موجود برای پرواربندی 50 راس بره در سال 98 تهیه شده است و دارای فایل doc و pdf ( ورد + پی دی اف ) می باشد.
با توجه به نقش بیبدیل گوشت قرمز در تأمین مواد مغذی ضروری بدن همانند پروتئین، آمینواسیدهای ضروری، املاح معدنی و ویتامینی، اهمیت پرواربندی را برای ما بیش از بیش آشکارتر میسازد. در پرواربندی علاوه بر کمیت گوشت بایستی به کیفیت آنهم توجه نمود تا گوشتی لطیفتر لذیذتر بر سر سفرههای مردم قرار گیرد. برای دستیابی به این هدف بایستی برههای خود را بهصورت علمی پروار کرد.
پیادهسازی اصول پرواربندی بره بهصورت علمی:
برای اجرای عملیات پرواربندی موفق نیاز به اعمال پارهای از عوامل اساسی میباشد که مجموع آنها اصول پرواربندی را تشکیل میدهند.
شرح مهمترین این عوامل بدینصورت است:
نژاد بره:
با توجه به نقشی که نژاد در سرعت رشد و تولید گوشت دارد از سالها پیش نژادهای پرواری گوناگونی شناساییشده و بهتدریج برنامههای اصلاح نژادی مختلفی بر روی آنها صورت گرفته است؛ که این نژادهای اصلاحشده توانستهاند سهم عمدهای در تولید گوشت قرمز دنیا داشته باشند. درهرحال برای این امر بایستی نژادهایی را به کاربرد که بتوان طی مدتی کوتاه از حداکثر ظرفیت رشد و توان آنها در راستای تولید گوشت بهره لازم را برد.
در ایران همنژادهای مناسبی که برای این امر به کار گرفته میشوند شامل افشاری، قزل، شال، ماکوئی، کردی، سنجابی، مهربان و … میباشد. برهای که بتواند طی مدت 90 الی 120 روز، 20 تا 25 کیلوگرم اضافهوزن داشته باشد ازنظر اقتصادی توانسته ایده آل باشد.
تغذیه بره:
در پرواربندی برهها، بحث خوراک و تغذیه نقش مهمی در تعیین میزان هزینههای جاری دامداری و همچنین رشد برهها دارند. لذا لازم است که به این امر توجه بیشتری گردد. یک بره برای اینکه بتواند وزن گیری مناسبی داشته باشد بایستی تغذیه آن برحسب رفع احتیاجات به مواد مغذی تنظیم گردد. این احتیاجات عبارتاند از انرژی، پروتئین، مکملهای معدنی و ویتامینی. تأمین انرژی و سایر ریزمغذیها بایستی بر اساس سن و وزن تنظیم گردد. بهعنوانمثال برهها در ابتدای دوره پرواربندی در مقایسه با پایان دوره برای تکمیل ساختار استخوانبندی و رشد عضلات به میزان بیشتری از پروتئین نیاز دارند و هرگونه اختلال در این فرایند ممکن است به عدم رشد کافی آنها منجر گردد.
طرح توجیهی پرواربندی بره 50 راسی
جایگاه بره:
هدف از جایگاه بره پرواری، محافظت آنها از سرما و گرمای زیاد و همچنین فراهم نمودن محلی امن و راحت و بهداشتی در طول دوره پرورش میباشد. یکی از مهمترین عواملی که در طراحی ساختمان بره بایستی در نظر گرفته شود مسئله تهویه است.
این عامل نقش مهمی در رشد برهها دارد و اگر بهدرستی صورت نگیرد منجر به کاهش رشد و یا حتی منجر به مرگ میگردد.
طراحی جایگاه بره پرواری به شکل سیستمهای باز و یا بسته است؛ اما بهطورکلی برای نگهداری بره از سیستم باز استفاده میگردد.
بخشهای گوناگون این سیستم عبارتاند از:
• محل استراحت (اصطبل).
• محل گردشگاه (بهاربند).
• انبار کنسانتره و علوفه.
• آخور و آبشخور.
معرفی طرح توجیهی بره پرواری به ظرفیت 50 رأس در هر دوره:
بهتر است پرورشدهنده قبل از اینکه اقدام به پرواربندی، صرف زمان و پول کند توجیهپذیری پرورش را در دنیای واقعی بررسی نماید. به دلیل ریسکپذیر بودن این قبیل از کسبوکارها و وجود سرمایه اولیه، لازم است که پیش از آغاز تولید و پروار، یک طرحی توجیهی تدوین گردد.
این دسته از گزارشها شامل موضوعات متنوعی هستند که همگی بر روی میزان سوددهی و درآمدزایی پرواربندی بره اثرگذار میباشند و طرح را از زوایای مختلف همانند تکنیکی، اقتصادی، قانونی، عملیاتی و … مورد تجزیهوتحلیل قرار میدهند.
طرح توجیهی
با توجه بهضرورت وجود یک طرح توجیهی برای تحلیل و آنالیز سرمایهگذاری اولیه، هزینههای عملکردی، میزان سودآوری و …، ما هم بر آن شدیم تا طرح توجیهی بره پرواری به ظرفیت 50 رأس را در قالب دامداریهای کوچک به قلم نگارش درآوریم. امید است که گزارشها این طرح بتواند مسیر پیش روی دامداران عزیز را روشن سازد.
طرح توجیهی موجود برای پرواربندی 50 راس بره در سال 98 تهیه شده است و دارای فایل doc و pdf ( ورد + پی دی اف ) می باشد.
پیشنهاد برای مطالعه :
بهترین نژاد بره پرواری
هزینه جیره بره پرواری و محاسبه سود پرواربندی در سال 98 + جدول احتیاجات غذایی بره پرواری
جیره بره پرواری و جدول تغذیه بره های پرواری
طرح توجیهی پرواربندی بره در (سال 98)
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.